به گزارش روابط عمومی استانداری تهران، محمود سیجانی امروز در حاشیه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید عنوان کرد: توسعه واحدهای صنعتی، تسهیل گری، مانع زدایی و افزایش توان تولید با کیفیت از اولویت های مورد تاکید استاندار تهران است که در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان پیگیری می شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با اشاره به ابتکار عمل دولت سیزدهم در تصویب مجوز رشد شهرکهای صنعتی فعال افزود: به استاندار تهران مجوز برای رشد شهرکهای صنعتی فعال تا ۳۰۰ هکتار داده شد تا ضمن حمایت گسترده برای ارتقای توان تولید و صادرات با افزایش توان زیرساختی شهرکهای صنعتی قدرت توسعه را افزایش داده و در مورد شهرکهایی که نیازمند توجه بیشتری هستند اقدامات موثر پیگیری شود.
سیجانی در ادامه تصریح کرد: استاندار تهران در ابتکاری نو دوشنبه های صنعتی را پایه گذاری کرد که این مساله باعث شد تا ضمن لمس مشکلات صنایع و هر چه بیشتر دیده شدن صنعتگران و افزایش حضور مسئولان ارشد دولتی در جمع کارگران و تولیدکنندگان، زمینه ایجاد روحیه امید افرینی به سنگربانان اقتصادی فراهم شود و مسائل از نزدیک مورد بررسی قرار گیرد.
وی اظهار داشت: تاکنون صنایع ۱۰شهرستان توانستند استاندار را در محل کارگاه و کارخانه خود ملاقات و با وی از نزدیک بدون حاشیه صحبت کنند. تداوم این بازدیدها و خروجی آن ضمن رفع مشکلات بسیار باعث ارتقای توان روحی تولیدکنندگان و حتی بعضا کارگران شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران تاکید کرد: استان تهران در حوزه صنعت، خدمات و معادن ۴۰درصد اشتغال کشور را دارد که با احتساب حوزه بازرگانی این رقم به ۶۰ درصد اشتغالآفرینی می رسد، فقط در سال جاری ۱۵۰هزار شغل در استان تهران پیش بینی شده که ۶۰ درصد آن در حوزه صنعت معدن و تجارت است.
سیجانی با بیان اینکه در سال گذشته یک میلیارد و سیصد میلیون دلار از طریق گمرکات استان تهران صادرات صورت گرفته، گرفت: این رقم در پایش گمرکات کشور نشان می دهد فقط از استان تهران ۱۳میلیارد دلار صادرات انجام شده که این رقم حاکی از این است که استان تهران ۲۰ درصد از صادرات کشور را تامین می کند و این امر، تاثیرگذاری استان تهران را نشان می دهد.
وی ادامه داد: کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران با محوریت موضوعاتی چون اشتغال جدید، تولید باکیفیت و بهره وری با دانش روز عجین شده، ضمن اینکه راه اندازی واحدهای راکد در کنار افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی می تواند توان ظرفیتهای تولیدی و افزایش سرمایه گذاری را چند برابر کند، عمده مصوبات کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران، توان اجرایی دارد و تعداد اندکی به سطح ملی ارجاع شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران تصریح کرد: کارگروه ستاد تسهیل استانداری تهران صرفا نگاه صنعتی نداشته و مشکلات حوزه های صنفی، کشاورزی، اقتصادی و گردشگری را هم پیگیری و مانع زدایی می کند. در پایش استان تهران ۹۰۰ واحد راکد شناسایی شد که در سال گذشته ۲۰۵ واحد راه اندازی و احیا شده و پیش بینی می شود در سال جاری این رقم به ۲۲۰ واحد برسد.
سیجانی سپس گفت: در برخی واحدهای راکد بعضا یا محصول تولیدی قابل رقابت نیست و یا سرمایه گذار توان احیا مجدد را ندارد، از این رو از فرد دیگری در همان زمینه تولیدی برای شکوفایی آن صنعت کمک گرفته میشود.
وی ادامه داد: استان تهران یکی از استانهای پیشرو در صدور مجوز "تولید بدون کارخانه" است. تاکنون ۲۵ مجوز در این خصوص صادر شده که ۱۱ مجوز، مربوط به سال جاری تاکنون است.
نظر شما